TAPAS, Tekstschrijven als Passie voor al uw teksten!
Ruime ervaring in het schrijven van pakkende teksten loont. Inmiddels heeft TAPAS, Tekstschrijven als Passie haar plaats veroverd in het veld van content creatoren.
> Lees verder
 
Digital Content Management als belangrijke ‘driver’ voor economie?
De organisatie van de jaarlijkse Digital Content Management (DCM) Awards, in handen van DocumentWereld en TAPAS.
> Lees verder
 
Capturing the Future
Als er één markt is die nog steeds een gezonde groei doormaakt is het wel die van (data & information) capturing. Het vastleggen en verder verwerken van (met name inkomende) informatie is van cruciaal belang voor een organisatie.
> Lees verder
 
Op de hoogte blijven van al het vaknieuws?
TAPAS, Tekstschrijven als Passie heeft een nauwe samenwerking met Vakwereld, uitgever van onder meer DocumentWereld.
> Lees verder
 
Meer nieuws
uit de markt

Mijn naam is John de Waard en ik ben al bijna 25 jaar actief in de wereld van (enterprise) content management, document management en aanverwante vakgebieden. Als geen ander begrijp ik dat een goede tekst voor uw brochure, website, customer reference of marketinguiting van het grootste belang is. Graag wil ik mijn jarenlange ervaring ook voor uw doelen inzetten.

Teksten komen voor in alle soorten en vormen. Van brochures tot klantcases, van websites tot white papers van tweets tot blogs. Elk bedrijf heeft (regelmatig) behoefte aan een tekst waarmee het langs verschillende kanalen kan uitleggen wat het eigenlijk doet, voor wie, hoe en met wie. In alle gevallen moet er sprake zijn van heldere communicatie: wat wilt u duidelijk maken en waardoor zou de ontvanger geïntrigeerd kunnen worden?

Als u bent geïnteresseerd kom ik graag eens langs om kennis te maken en te overleggen welke vormen van communicatie voor uw bedrijf het beste zouden werken. Vervolgens maken we een duidelijke afspraak over kosten, productie en planning. Dan komt u niet voor verrassingen te staan en belanden we niet in een discussie over wat nu eigenlijk de bedoeling was. Met mijn jarenlange ervaring kan ik u op weg helpen om uw doelstellingen en successen voor het voetlicht te brengen.

TAPAS, Tekstschrijven als Passie
Sabine van Beierenlaan 9
1934 GZ  Egmond aan den Hoef
 
M 06 54 343 156
E john@tekstschrijvenalspassie.nl